Ny Sesong

Viaplay Exclusive - Premiere 6. januar 2017

Mozart in the Jungle

Den Golden Globe-belønnede og kritikerroste dramaserien er tilbake med en ny sesong. Serien er basert på Blair Tindalls bestelgende memoar “Mozart in the Jungle: Sex, Drugs and Classical Music” som skildrer livet bak kulissene på New Yorks symfoniorkester. På et sjarmerende og bekymringsløst sett kombineres musikalsk hengivenhet med intriger, maktspill og sjalusi.

Vi følger fortsatt den unge oboisten Haileys forsøk på å navigere seg gjennom orkesterets egoer og eksentriske personligheter på jakt etter sitt store gjennombrudd. Gael Garcia Bernal, vinner av beste skuespiller i en komedie 2016, spiller rollen som Rodrigo De Souza; den energiske dirigenten som vender opp ned på orkesterets tradisjoner.

Symfoniets musikere, en fargerik gruppe med ulike personligheter, sliter med å forholde seg til det nye regimet. Spesielt når Rodrigo beslutter seg for å ta med orkesteret til Europa, hvor verdensstjernen Monica Bellucci har en gjesterolle.

Sesong 3 har premiere 6. januar eksklusivt på Viaplay. Du har vel ikke gått glipp av sesong 1 og 2? De kan du se allerede nå på Viaplay. Alle episodene kan ses offline, helt uten internett.

Prøv Viaplay gratis i en måned!

Så mye serier og filmer du vil. Helt uten bindingstid.

Prøv en gratismåned