Guide til Viaplay

Det skal være enkelt å finne noe å se på. Og det skal gå raskt. Derfor har vi gjort noen forbedringer på Viaplay, og flere er på vei. Lær deg hvor enkelt det er å komme i gang!

Finn noe å se på

Finn inspirasjon

På Viaplay har vi tusenvis filmer, serier och dokumentarer. Disse har vi delt inn i ulike seksjoner. Gjennom å klikke på "se alle" kommer du å se alt som finnes i den spesifike seksjonen du har valgt.I hver block kan du sortere på populære, årstall, nylig tillagt eller høyeste rating for å lettere finne det du søker etter. 

Velg etter humør

Når du har valg en kategori, kan du kjapt bla gjennom utvalget for å finne noe som passer deg og ditt humør. Velg blandt mange forskjellige sjangre eller temaer. Før du aner, finner du noe som vil passe deg.

Kom kjapt i gang

Et klikk er nok, synes vi. Så klikk på filmen, episoden eller sportsendingen du vil se, og start avspillingen umiddelbart. Det er vel derfor du er her, ikke sant?

Fortsett å se

Fortsett å se er et bra sted å starte. Her finner du raskt igjen innehold som du har startet å se. Og under "Aktivitetslisten" finner du alt du har begynt å se på mobilen eller PC. Og snart fungerer det på enda flere plattformer!

Stjernemarker og se når det passer deg

Stjernemarker dine favoritter, populære avsnitt eller sendinger du vil se på et senere tidspunkt. De lagres da i en oversikt, som er tilgjengelig på alle dine Viaplay-enheter. Og du vil alltid finne noe å se på!

Se mer

Pause og velg hvor du vil se

Nå kan du begynne å se på mobilen når du er på bussen og fortsette på PCen senere på kvelden. For når du pauser i mobilen så kan du fortsette å se på datamaskinen hjemme – eller tvert om. Og snart fungerer det på enda flere plattformer!

Gå ikke glipp av:

Vi har en seksjon med filmer og serier for barn, som oppdateres hele tiden.

Du kan laste ned filmer og serier til din mobil eller nettbrett.

Du kan se hvilken anmeldelse kritikkere og seere har gitt filmen på IMDB.