Ultimate Fighting Championship

Gå ikke glipp av verdens største MMA-fighters.
Se UFC (Ultimate Fighting Championship) live på Viaplay.

UFC 236

Se UFC 236 fra State Farm Arena i Atlanta.
På hovedkortet av galaen, vil mesteren av fjærvekt Max Holloway ta på Dustin Poirier om midlertidig tittel i lett vekt. Som co-main event, er Kevin Gastelum satt mot Israel Adeanya på tittelen i mellomvekt.

Se alle gallaene fra UFC live på Viaplay

Opplev verdens største MMA-organisation. Skaff deg Viaplays sportspakke allerede i dag og pass på at du ikke går glipp av et eneste sekund av UFC.

UFC på valfri enhet

Du ser fighterne fra Ultimate Fighting Championship på alle enheter som støttes av Viaplay (Smart TV, Playstation, Xbox, data, mobil, nettbrett, Apple TV, Chromecast m.m).

Norske kommentatorer

Våre MMA-eksperter kommenterer UFC-eventene live på norsk.

Gikk du glipp av UFC-fighten?

Om du ikke rekker eller har tid til å se vår live-sendinger så kan du se alle UFC-sendinger opptil 48 timer etter at sendingen er ferdig. Du kan spole tilbake og se episke øyeblikk og knockouts!

UFC-dokumentarer

På Viaplay finner du også en rekke dokumentarer som handler om MMA & UFC og deres fightere.

The Ultimate Fighter

I "The Ultimate Fighter" får vi følge profesjononlle MMA-fighters som lever tilsammen i Las Vegas der de trener og konkurrere mot hverandre for å vinne en kontrakt med UFC

Inside: Alexander Gustafsson

I Inside: Alexander Gustafsson gis det et unikt innblikk i forberedelsen innenfor fighten mot Jan Blachowicz i Hamburg, og Glover Teixeira i Globen. Han prater ut om livet utenfor buret og hvordan han ble påvirket av å gå fra å være hyllet til å bli sett på med kritiske øyne.

UFC Connected

UFC Connected er et månedlig magasin som tar en nærmere titt på organisasjonens toppfightere og de største folkemengdene. Med blant annet Dan Hardy og John Gooden.