Hvorfor leie- og kjøpefilm?

Det finnes filmrettigheter som legger føringen for når filmer kommer inn til abonnementstjenester som Viaplay. Men vi ønsker ikke at du skal begrenses av dette. Derfor tilbyr vi også utleie og kjøp av filmer, som åpner for enda flere opplevelser. På denne måten får du raskere tilgang til filmene som nettopp har vært på kino eller storfilmene som alle snakker om.

Slik fungerer det

Etter at filmer er ferdig med å vises på kino, kan de kjøpes og deretter leies. Deretter kommer de vanligvis til strømmetjenester som Viaplay.

Men fordi vi har alt, kan du finne mange filmer som ennå ikke er kommet til Viaplays abonnementstjeneste. Det finnes også mange klassikere som, av rettighetsmessige årsaker, ikke kan beholdes i abonnementstilbudet lenger. Vi tror på mer film til folket, enkelt og greit!

Forskjell på leie- og kjøpefilm

  • En leiefilm kan du strømme eller laste ned så mange ganger du vil i løpet av 48 timer.
  • En kjøpefilm eier du, men digitalt på Viaplay. Den kan du laste ned til mobilen og nettbrettet eller strømme så ofte du vil.

Alle kan leie og kjøpe – også du som ikke har noen Viaplay-pakke.

Har du flere spørsmål om hvordan det fungerer? Kontakt oss på kundeservice eller direkte på Facebook her.

*Viaplay forbeholder seg retten til å slutte å støtte utdaterte formater og teknologier. Du kan laste ned eller strømme en film når som helst, men bare til enheter som er kompatibel med og støttet av Viaplays gjeldende prosesser og protokoller. For tiden støttes nedlasting på iOS- og Android-enheter.
**Du trenger ikke noen Viaplay-pakke for å kjøpe eller leie, men du må registrere en konto med et kredittkort.